Mie oon Lordi

Ahlroth, Jussi

Totuus maailman parhaasta hirviöbändistä, eli definitiivinen ja virallinen tarina Lordista. Mie oon Lordi tehdään alusta loppuun yhteistyössä Lordin itsensä kanssa.

Kirja kertoo Mr. Lordin 32 vuotta kestäneestä matkasta, joka käy itsepäisyyden hengessä ja vaikeuksien kautta Rovaniemeltä euroviisuhumuun ja edelleen kansainvälisiin parrasvaloihin. Teos esittelee Lordin kaikki puolet. Lordi-yhtyeen nykyiset ja menneet hahmot saavat perusteelliset, sarjakuvasankarihenkiset esittelyt, omat lukunsa saavat myös niin hirviöiden asut ja maskeeraus kuin Lordin suuri inspiraation lähde, Kiss-yhtyekin.

Visuaalisesti näyttävä kirja on varustettu erittäin runsaalla kuva- ja luonnosmateriaalilla, josta suurin osa on aikaisemmin julkaisematonta. Tuoreimpien kuvien lisäksi kirjassa on kuvia hahmojen kehityksestä jo vuosia ennen ensimmäisiä levytyssopimuksia, samoin Herra Lordin lapsuudenpiirroksia. Luonnollisesti mukana on myös kuvia keikoilta ja dokumenttikuvia vuosien varrelta.

Kirjan on kirjoittanut Helsingin Sanomien kulttuuritoimittaja Jussi Ahlroth. Kirjan visuaalisesta asusta vastaa pitkälti Herra Lordi itse.

”Uskomattoman vaikuttavia kuvia tässä jykevässä paketissa on niin paljon, että lukijaa rupeaa hengastyttämään.”
- Nina Wikman, Mix

”Ahlrothin kirja täyttää kaikki tasokkaan oheistuotteen vaatimukset. Kirja on mukaansatempaavaa luettavaa, jopa rehellisempi kuin auktorisoidulta elämäkerralta saattaa odottaa.”
- Sami Vainio, Savon Sanomat

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510325841
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.