Häijy-Henri ja armoton aikakkaahuas

Simon, Francesca

Kävelevä katastrofi no. 1 tulee taas! Häijy-Henri keksii aikakoneen, huijaa Kulta-Kasperia, runoilee rakkaudesta ja kunnostautuu gourmet-ravintolassa.


Takakansi

Häijy-Henri on kävelevä katastrofi numero 1!

Zum! Zaff! Ja ei kun menoksi…

Henri on keksinyt aikakoneen, armottoman aikakaaharin. Lähtölaskentaa häiritsevä Kulta-Kasperi huomaa kohta olevansa matkalla tulevaisuuteen, jossa pojat pukeutuvat hameisiin ja punaavat huulensa.

Kosto on suloista, mutta kostonkierre kaamea. Aikamatkastaan suivaantunut Kasperi miettii kuumeisesti keinoja, joilla vuorostaan vedättäisi tunnotonta Henriä. Niinpä tyttöjen salaseura saa hämmentävää postia.

Äidin syntymäpäiviä juhlitaan hienossa ranskalaisessa ravintolassa. Leuhka-Lenni tulkkaa ruokalistaa ongelmitta, ja kaikkien hämmästykseksi Henri tyhjentää mukisematta lautasensa. Mutta mikä on, kun muille ei maistu?

Häijy-Henrin, Kulta-Kasperin ja Leuhka-Lennin lisäksi kirjassa seikkailevat mm. Jyrkkä-Jaana ja Nirppa-Niina.


Ennakkotieto

Kuvittanut Tony Ross

Kävelevä katastrofi no. 1 tulee taas! Tällä kertaa Henri on keksinyt aikakoneen, mutta ei osaa päättää, lähtisikö jahtaamaan muinaisia dinosauruksia vaiko häijyilemään kuningas Arthurin pyöreän pöydän ritareille. Äh, historia on tylsää! Miksei saman tien mennä tulevaisuuteen, jossa lapset saavat kurittaa vanhempiaan ja napostella karkkeja lounaaksi? Lähtölaskentaa häiritsevä Kulta-Kasperi huomaa pian olevansa matkalla aikaan, jolloin poikien pitää pukeutua mekkoihin ja maalata kasvonsa huulipunalla…

Kosto on suloista, mutta kostonkierre kaamea. Aikamatkastaan suivaantunut Kasperi miettii kuumeisesti keinoja, joilla vuorostaan nolaisi tunnottoman isoveljensä. Ja niinpä Jyrkkä-Jaana saa kepeän kosintakirjeen ja Nirppa-Niina lepertelevän lemmenrunon – Henrin nimissä!

Äidillä on syntymäpäivät ja Henrin täti Tuire-Terttu vie porukat hienoon ranskalaiseen ravintolaan. Tädin mukana seuraa tietenkin veljesten serkkupoika Leuhka-Lenni, jolta ruokalistan tulkkaus sujuu ongelmitta. Kaikkien hämmästykseksi Henri syö mukisematta etanat lautaseltaan, mutta mikä on, kun muille eivät annokset maistu?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510320853
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: l845

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.