Finnholmin kirous
Ei saatavilla

Finnholmin kirous

Jalo, Merja

Kikka ystävineen lähtee ratsastusleirille saareen, jossa kummittelee. Nuoret saavat yliluonnolliselta vaikuttavia rikoksia selvitettäväkseen.

Kikka lähtee ratsastusleirille Finnholmin saareen, jolla on hämäräperäinen historia. Nummelat omistavat saarella sijaitsevan vanhan kartanon, jossa huhutaan kummittelevan. Saaren asukkailta on varastettu tavaroita, ja satamaan kiinnitettyjä veneitä on irrotettu. Onnettomien sielujen kerrotaan vaeltavan rantavesillä.

Saaren synkästä maineesta huolimatta ilmassa on linnunlaulua, aaltojen loisketta ja rakkautta. Hevoset kirmaavat laitumilla vapauden riemuista nauttien, ja nuoret odottavat unelmien ratsukesää.  

Äkkiä kummitusjutuista tulee kuitenkin totta: Repe ja Siru kuulevat hautausmaalta pelottavia ääniä ja näkevät luurankomiehiä. Aukaisevatko aaveet myös hevoshaan portit ja päästävät ratsut karkuun? Nummelalaiset saavat yliluonnollisilta vaikuttavia rikoksia selvitettäväkseen!

Merja Jalo on kirjoittanut useita menestyksekkäitä hevossarjoja nuorille ja on tunnettu myös sisarensa Marvi Jalon kanssa yhdessä tekemistään Jesse-koirakirjoista. Jalolla on vankka kokemus hevosten kanssa työskentelystä: kirjailijan lapsuudenkotiin tuli ensimmäinen hevonen hänen ollessaan 8-vuotias ja aikuisena kilpahevosten kasvatuksesta tuli elämäntapa omalla ravitallilla. Jouduttuaan hevosonnettomuuteen Jalon on täytynyt luopua omista hevosista, mutta hevoset ovat aina kirjailijan sydäntä lähellä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510320709
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.