Huonompi juttu

Huonompi juttu

Westlake, Donald E.

John Dortmunder on ammatistaan ylpeä murtovaras, jolle päivä paistaa vain silloin kun hän kaipaa pimeyttä. Jälleen kerran pieleen menneen keikan takia hän tulee suostuneeksi – vastahakoisesti tosin – ystävänsä Andy Kelpin järjestämään puuhaan, jossa tarvitsee vain kaivaa arkku haudasta ja vaihtaa se toiseen. Ruumiillinen työ on homman haittapuolia, mutta onhan se sentään laitonta.

Tästä käynnistyy westlakemaisen hulvaton pyöritys, jossa arkut, haudat ja hautakivet vaihtuvat useampaankin kertaan ja käsiin uhkaa jäädä väärä ruumis. Lopullisena tavoitteena on todistaa Pikkusulka-nimeä käyttävä nainen viimeiseksi pottaknobbee-intiaaniksi – mitä hän ei tietenkään ole – ja siksi oikeutetuksi saamaan osansa intiaanireservaatin pelikasinon voitoista.

Monien käänteiden jälkeen John, Andy ja muu porukka onnistuvat hankkimaan väärät todisteet, ja tuomioistuin julistaa Pikkusulan aidoksi intiaaniksi. Dortmunderin onnettarella on kuitenkin vielä takataskussaan mojovia yllätyksiä. Lopulta ei auta kuin jatkaa siitä, missä tarinan alussa oltiin: mennä Jerseyhin hakemaan keikalla sinne jääneet kamerat.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510320198
Ilmestymisvuosi: 2006

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.