Neljäs sukupolvi

Alanko, Tero & Silas, Petri

Neljäs sukupolvi on haastattelukirja, jossa 2000-luvun tärkeimmät suomalaiset musiikintekijät kertovat elämästään. Edustettuina ovat genret metallista popin ja psykedelian kautta rappiin. Ääneen pääsevät sekä maailmantähdet että marginaalin eliitti. Opus pohjautuu Soundi-lehdessä julkaistuihin 18:aan artikkeliin, ja bonuksena on kaksi erityisesti tähän teokseen kirjattua elämäntarinaa. Teksteistä vastaavat Tero Alanko ja Petri Silas, esipuheesta Soundin päätoimittaja Timo Kanerva.

Neljäs sukupolvi -otsikko viittaa siihen, että kaikki haastateltavat ovat astuneet suomalaisen popkulttuurin eturiviin viimeksi kuluneiden kymmenen vuoden aikana. Mukaan on valittu tiukan seulonnan jälkeen muiden muassa Jonne Aaron, Tuomas Holopainen, Tommi Liimatta, Paleface sekä Toni Wirtanen.

Tarinat on muokattu subjektiivisen kerronnan muotoon, eli haastateltava puhuu suoraan lukijalle. Musiikillisten saavutustensa ohella artistit kertovat avoimesti elämästään sekä itselleen tärkeistä harrastuksista ja asioista. Seksiä, huumeita ja rock ‘n’rollia on silti tarjolla enemmän kuin muusikoiden lehdille tyypillisesti suomissa myynninedistämishaastatteluissa.

"Kirjan herkullinen aihepiiri ja sopivan mittaiset luvut saavat ainakin musiikki-ihmisen hotkaisemaan Neljännen sukupolven yhdellä kerralla."
-Itä-Häme

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510317648
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 7899

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter2
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio1
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 13
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.