Kuinka lähestyä puuta

Dahlgren, Eva

Kuinka puuta lähestytään? Mistä tulee idea laulun melodiaan? Miten teksti syntyy ja minkälaisista aiheista? Mitkä asiat elämässä ovat laulun arvoisia? Miltä tuntuu ihmisestä, joka hämillään ja vastahakoisesti kääntää yksityiselämänsä kiviä ja näyttää mitä niiden alla piilee, ja joka sitten astuu esiintymislavalle laulamaan tästä kaikesta tuhatpäiselle yleisölle?

Odotetun uuden levyn Snö syksyllä 2005 julkaissut Eva Dahlgren kirjoitti "matkapäiväkirjan" luovan työn ilosta ja vaikeudesta sekä omasta elämästään. Hän kertoo muun muassa lapsuudestaan sekä rakkaudestaan Efvaan ja lapsiin. Muistiinpanot alkavat syyskuussa 2003 ja päättyvät Helsingin juhlaviikkojen elokuisen konsertin jälkeen 2005. Lukijalle kirja tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman suositun tähden mielenmaisemaan. 

Eva Dahlgrenilta on aiemmin suomennettu kaksi hurmaavaa lastenromaania, joiden pääosassa ovat koirakaverukset Lasse & Urmas: Täti Luun salaisuus (2004) ja Pennut pinteessä (2005). 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510317266
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 78993
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.