Viettelijä

Kjaerstad, Jan

Kuka on Jonas Wergeland? Suunnattoman karismaattinen, koko kansakunnan ihailema mediahahmo vetää yhtä maansa suosituimmista tv-ohjelmista, jossa esitellään historian merkittävimpiä norjalaisia. Mutta tunteeko kukaan häntä itseään?

Kun Wergeland palaa Sevillan maailmannäyttelystä kotiinsa, hänen elämänsä pysähtyy yhteen hetkeen - ja alkaa virrata. Järkyttävä hetki avaa vyöryn hänestä kertovia tarinoita, kuin itämaisessa matossa keskenään risteäviä elämänlankoja. Mysteeri nimeltä Jonas Wergeland kuoriutuu auki pala palalta, mutta saa kertomusten edetessä yhä arvoituksellisempia piirteitä. Kuka tämä mies syvimmältään on - jos hänellä ydintä onkaan?

Viettelijä avaa yhden pohjoismaisen nykykirjallisuuden suurteoksista, Jan Kjærstadin tunnustetun trilogian. Hänen käsissään satumainen kuvaus nerosta, nousukkaasta ja suuresta rakastajasta laajenee panoraamaksi öljymiljoonien avulla äkkirikastuneesta nyky-Norjasta. Kuin pohjoismaisena muunnelmana Kama Sutrasta ja Tuhannen ja yhden yön tarinoista se juhlii samalla totuuden ja fiktion ikuista kissanhännänvetoa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510317211
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 8432 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.