Jalkapallo - Kuningaslaji

Gifford, Clive

Vihreän kentän valtiaat ovat täällä taas! 

Neljän vuoden odotus on päättynyt: jalkapallon MM-kisat potkaistaan käyntiin kahdeksannentoista kerran kesäkuussa 2006. Isäntämaana on tällä kertaa Saksa. Kuukauden kestävän turnauksen ottelut pelataan kaikkiaan 12 stadionilla, ja vähintään 1,1 miljardin ihmisen odotetaan jälleen seuraavan television välityksellä kisojen loppuottelua. 

Kamppailu maailman suosituimman urheilulajin kuninkuudesta innoittaa nuoria futareita paitsi harjoittelemaan komeita banaanipotkuja, myös opiskelemaan jalkapallosta kaiken mahdollisen. Jalkapallo – kuningaslaji onkin mitä sopivin valmentaja, kun tarkoitus on loistaa myös kentän ulkopuolella. 

Kirjassa kerrotaan jalkapallon MM-kisojen historiasta ja kuuluisimmista otteluista, kohtalokkaista rangaistuslaukauksista ja hattutemppujen tekijöistä, unohtamatta Diego Maradonan lainaamaa Jumalan kättä ja suuria jalkapallomaita rökittäneitä yllättäjäjoukkueita. 

MM-kisojen ohella kirjassa esitellään viime vuosikymmenten kuuluisimpia pelaajia, maalivahteja ja valmentajia. Aloitteleville tilastonikkareille on koottu yhteenvetoja maalikuninkaista, Euroopan mestaruuksien ja olympialaisten voittajista sekä eri maiden keräämistä mitaleista. Myös jalkapallon säännöt j

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510316962
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 79.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.