Dark Dante ja Hamletin polku

Mäki, Harri István

Kirja on itsenäinen jatko seikkailuromaanille Dark Dante ja Mustan kuun lapset. Tapaamme taas neljä seikkailevaa lasta: Dark Danteksi kutsutun Tainan, taidekoulua käyvän Playn, pullean Jauhon ja tietokoneita harrastavan Lilan älyrobotteineen.

Mukana on myös edellisestä kirjasta tuttu älykäs kirjastonhoitaja Matias Murtomieli, joka onnistuu avaamaan vuosisatoja vanhan koodin Hamlet-näytelmästä.


Murrettu koodi johtaa viisikon huimaan seikkailuun, ensin Tanskaan, sitten Israeliin. Perässä loikkivat kahjot konnat Rilli ja Rane, joita käskyttää salaperäinen rouva Shadow. Salaperäiset ruusuritarit, kätketty aarre ja Hamlet-näytelmä kietoutuvat jännittävällä tavalla toisiinsa, arvoituksissa riittää ratkomista, ja ohessa tulee tuhti annos maailmanhistoriaa. Tapahtumat huipentuvat öiselle hautausmaalle, jonka kätköistä löytyy ihmiskunnan suurimpia aarteita.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510316955
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.