Mies vailla ominaisuuksia, osat 1 + 2

Musil, Robert

Lähes käyttämättömät. Sisältää osat 1 ja 2. Mies vailla ominaisuuksia on viime vuosisadan suurimpia eurooppalaisia romaaneja, jota on verrattu niin James Joycen kuin Marcel Proustin yrityksiin hahmottaa kokonainen elämänkuva romaanin puitteissa. Sen päähenkilö, lahjakas mutta kyyninen Ulrich nimitetään rappeutuneen ja kuolevan Kakanian valtion ”paralleeliaktiota” valmistelevan komitean pääsihteeriksi. Vain kevyesti peitelty iva ja ironia byrokratiaan tukehtuvaa Itävalta-Unkaria kohtaan on Musilin kehys 1900-luvun ensimmäiselle täysin modernille ihmiskuvalle.

Kristiina Kivivuoren suomentama teos julkaistaan kahdessa osassa.

Robert Musil (1880–1942) oli itävaltalainen koneinsinööri ja psykologian tohtori, joka asui elämänsä aikana niin Itävallassa kuin Saksassa ja muutti 1938 juutalaisen vaimonsa kanssa Sveitsiin. Hänen tuotannostaan on suomennettu myös romaani Oppilas Törlessin harhapolut ja novellikokoelma Kolme naista (molemmat suom. Hilkka Suomi-Orava).

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510316771
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.