Intohimona suklaa
Ei saatavilla

Intohimona suklaa

Hedh, Jan; Andersson, Klas

Suklaasuiden unelmakirja 

Piirakoita, pikkuleipiä, leivoksia. Kakkuja, mousseja, praliineja. Suklaajuomia, jälkiruokia ja jopa pääruokia, joissa suklaata käytetään mausteena. Suklaasta voi tämän kirjan avulla rakentaa kokonaisen menuun! 

Ruotsin tunnetuimpiin kuuluva leipurimestari ja kondiittori Jan Hedh osoittaa olevansa todellinen suklaaekspertti. Hän on koonnut yhteen laajan, eri maista vaikutteita saaneen tietämyksensä suklaasta ja antaa reseptien ohella neuvoja suklaan hyödyntämiseen ja käsittelyyn. Myös suklaan historiaa ja siihen liittyviä raaka-aineita käsitellään monin tavoin. Yksityiskohtaisia reseptejä täydentävät Klas Anderssonin herkulliset ja havainnolliset kuvat. 

Tämä maukkaan monipuolinen teos sopii kaikille suklaan ystäville harrastelijoista ammattilaisiin. Jan Hedhin ja Klas Andersonin yhteistyöstä voi nauttia myös Mestarileipurin leipäkirjan sivuilla. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510314289
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 682

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.