Intohimona suklaa
Hedh, Jan; Andersson, Klas
Suklaasuiden unelmakirja
Piirakoita, pikkuleipiä, leivoksia. Kakkuja, mousseja, praliineja. Suklaajuomia, jälkiruokia ja jopa pääruokia, joissa suklaata käytetään mausteena. Suklaasta voi tämän kirjan avulla rakentaa kokonaisen menuun!
Ruotsin tunnetuimpiin kuuluva leipurimestari ja kondiittori Jan Hedh osoittaa olevansa todellinen suklaaekspertti. Hän on koonnut yhteen laajan, eri maista vaikutteita saaneen tietämyksensä suklaasta ja antaa reseptien ohella neuvoja suklaan hyödyntämiseen ja käsittelyyn. Myös suklaan historiaa ja siihen liittyviä raaka-aineita käsitellään monin tavoin. Yksityiskohtaisia reseptejä täydentävät Klas Anderssonin herkulliset ja havainnolliset kuvat.
Tämä maukkaan monipuolinen teos sopii kaikille suklaan ystäville harrastelijoista ammattilaisiin. Jan Hedhin ja Klas Andersonin yhteistyöstä voi nauttia myös Mestarileipurin leipäkirjan sivuilla.
Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510314289
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 682
Tekijän muu tuotanto:
NOPEA TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.
Saatavuus RB-kaupoista
Rosebud Sivullinen | 0 | |
Rosebud Citycenter | 0 | |
Rosebud Kaivopiha | 0 | |
Rosebud Tiedekulma | 0 | |
Rosebud Maria | 0 | |
Rosebud Kuopio | 0 | |
Keskusvarasto | 0 | |
Tilattavissa verkosta | ||
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä. |