Häpeä

Alvtegen, Karin

He ovat kaksi aivan erilaista ihmistä. Maj-Britt on pahasti ylipainoinen 55-vuotias erakko, joka on linnoittautunut asuntoonsa. Monika taas on 38-vuotias kunnianhimoinen lääkäri, joka pyrkii täyttämään elämänsä tyhjiön menestymällä työssään. Molemmilla on kuitenkin menneisyys, jonka he haluavat unohtaa.

Eräs kirje ja liikenneonnettomuus herättävät Maj-Brittin ja Monikan painajaismaiset muistot ja mullistavat heidän elämänsä. Kun he tutustuvat toisiinsa, kaikki kärjistyy. Pystyvätkö he tekemään sovinnon häpeällisen menneisyytensä kanssa? Minkälaisen uhrin se vaatii?

Häpeä on psykologisesti tarkka kuvaus pelosta, ankaran uskonnollisesta kasvatuksesta ja kielletystä seksuaalisuudesta.

Ruotsalainen Karin Alvtegen on Skandinavian jännityskirjallisuuden huippua. Psykologisen jännityksen mestarina hän kuvaa hienosti ihmisen sisäistä maailmaa. Alvtegen on syntynyt 1965 Tukholmassa, joka on myös hänen kotipaikkansa. Hän sai Lasiavain-palkinnon Pohjoismaiden parhaasta rikosromaanista vuonna 2001 kirjallaan Tuntematon.

Alvtegenin kirjoja on käännetty 23 kielelle. Niistä on parhaiten menestynyt Petos, jota on myyty yli 200 000 kappaletta ja joka on ollut listan kärkipäässä useissa maissa. Brittiläinen tuotantoyhtiö SMG on tehnyt televisiosarjan Tuntemattomasta ja aikoo filmata myös Petoksen.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510313848
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.31 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.