Näkökulman vaihtamisen taito
Ei saatavilla

Näkökulman vaihtamisen taito

Mattila, Antti S.

"Eivät asiat sinänsä vaivaa meitä, vaan ne käsitykset, jotka meillä on näistä asioista" (Epiktetos).

Jo antiikin Kreikan stoalaiset filosofit pyrkivät näkökulman vaihtamisen avulla kehittämään kykyään säilyttää mielentyyneytensä missä olosuhteissa tahansa. Mutta elämässä eteen tulevien tilanteiden tarkasteleminen erilaisista - ja usein yllättävistäkin - näkökulmista helpottaa kaikkea sosiaalista kanssakäymistämme. Toisten näkökulman huomioiminen ja omista mielipiteistämme poikkeavien käsitysten ymmärtäminen on paitsi merkki joustavuudesta myös henkisestä sopeutumiskyvystä. Myös ongelmien luova ratkaiseminen niin työ- kuin yksityiselämässä edellyttää tahtoa kyseenalaistaa tutut ja turvalliset ajattelun kaavat.

Näkökulman vaihtamisen taito on yleistajuinen tietokirja oman ajattelunsa kehittämisestä kiinnostuneille. Lääketieteen tohtori Antti Mattila (s. 1957) on jo toistakymmentä vuotta soveltanut, kehittänyt ja opettanut näkökulman vaihtamisen taitoa käytännössä ja kirjoittanut aiheesta lukuisia artikkeleita. Mattilan toimittama Henkiseen hyvään oloon. Kodin psykologia (WSOY 2002) on lääketieteellinen bestseller, jota on tähän mennessä myyty jo yli 50 000 kappaletta.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510313558
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 14

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.