Kun vielä muistan

Brink, Andre

Kun vielä muistan on 70 vuotta täyttävän André Brinkin romanttinen rakkaudentunnustus ja nautinnollinen ylistys naiselle. Se on vaikuttava romaani rakkaudesta kaikissa muodoissaan, mutta ennen kaikkea kuolemasta: ”Me emme kirjoita pitääksemme kiinni vaan päästääksemme irti.” 

Chris Minnaarin rakkain ystävätär Rachel on juuri kuollut. Suhde Racheliin oli vanhalle kirjailijalle tärkein monista, muista poikkeava ja varmasti miehen viimeinen. Rachel oli se, joka sanoi kaivelemaan jääneet sanat: ”Rakas, rakas, vanha ystävä.” Naisen kuolema saa Chrisin palaamaan muistoihin ja kirjoittamaan elämänsä rakkaista naisista. Käydessään läpi omaa historiaansa hän joutuu palaamaan myös oman maansa, Etelä-Afrikan, menneisyyteen. 

Pikkuhiljaa ja taiten André Brink paljastaa Chrisin ja Rachelin suhteen todellisen laadun. Viime hetkellä hän vastaa kysymykseen, jota lukija ei saa mielestään: mitä Rachelille tapahtui? 

André Brink on syntynyt Etelä-Afrikassa vuonna 1935. Häneltä on ilmestynyt viisitoista romaania, joista hän on saanut palkintoja niin kotimaassaan kuin Euroopassakin. Brinkin tuotantoa on käännetty kymmenille eri kielille.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510310328
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.