Minä olen Peppi Pitkätossu

Lindgren, Astrid

Peppi Pitkätossu ei halua kasvaa suureksi. Siksi hän nauttii ystäviensä Tommin ja Annikan kanssa kiekurapillereitä, joiden avulla he toivovat pysyvänsä lapsina. Ulkonäöltään ja mieleltään Peppi onkin yhä yhdeksänvuotias, vaikka ensimmäinen Peppi-kirja ilmestyi Ruotsissa jo vuonna 1945.  

Minä olen Peppi Pitkätossu sisältää riemukkaimmat tarinat kolmesta kirjasta: Peppi PitkätossuPeppi aikoo merille ja Peppi Pitkätossu Etelämerellä. Teoksessa on yli sata Ingrid Vang Nymanin ikimuistoista piirrosta ja lisäksi iloisia neliväriaukeamia. 

Vuonna 1941 seitsenvuotias tyttäreni Karin oli sairaana keuhkokuumeessa. Joka ilta, kun istuin hänen vuoteensa laidalla, hän jankutti lasten tapaan: ’Kerro jotain!’ Ja eräänä iltana kun uupuneena kysyin häneltä: ’Mistä minä kertoisin?’ hän vastasi: ’Kerro Peppi Pitkätossusta!’ Hän keksi nimen juuri siinä silmänräpäyksessä. Minä en kysynyt häneltä kuka Peppi Pitkätossu oli, aloin vain kertoa, ja koska nimi oli kummallinen, tytöstäkin tuli kummallinen. 

Astrid Lindgren

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510308844
Ilmestymisvuosi: 2005

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.