Weeti ja waraolympialaiset

Sandström, Tuula

Paijulan tokaluokan touho-opettaja Tanja Kääriäinen päättää järjestää urheilukilpailut, oikein erikoisten lajien Waraolympialaiset!

Vastustajaksi haastetaan Yläkylän koulu, jonka kookkaat ottelijat saavat Weetin, Rampen ja muiden housut tutisemaan. Waraolympialaisiin on kuitenkin valittu lajeja, joissa pärjäävät heikoimmatkin. On puussakiipeilyä, takaperinjuoksua ja vesipallonheittoa. Kisajännitys vain kasvaa, kun mukaan änkeävät myös Tanja Kääriäisen erikoiset lemmikkieläimet. Paijulalaisille ne ovat tuttuja, mutta miten sujuu olympiaurheilu kilpakumppaneilta boakäärmeen ja herjoja huutelevan papukaijan seurassa?


(WSOY)

- - -

Paijulan koulun opettaja Tanja Kääriäinen päättää järjestää koululaisille urheilukilpailut. Haastajaksi kutsutaan Yläkylän koulu. Lajit ovat vähän erikoisia: puussakiipeily, takaperinjuoksu, vesipallonheitto jne. Mutta miten vastustajat suhtautuvat mukaan tulevaan boakäärmeeseen ja herjoja huutelevaan papukaijaan?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510308271
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.