Hyväosaisten valssi

Hakola, Theo

Veren omalaatuiset reitit jatkuvat 

Vuosi 1992, Pariisi. Jewell Stone on pulassa. Häntä epäillään kokaiinin ostoon varattujen rahojen kähveltämisestä ja vanha isoäiti, jolle hän on jo viitisentoista vuotta syöttänyt pajunköyttä kukoistavasta teatteriurastaan, on tulossa odottamattomalle visiitille. Nuoruudenrakkaus Peter Fellenberg on muuttunut kylmäkiskoiseksi muukalaiseksi ja se murtaa Jewellin sydämen. Taas kerran. 

Vuosi 1899, Idaho. Carson Clay, kaivoksenomistajan poika Wallacesta, haluaa mieheksi miesten joukkoon ja ajaa muutosta riistettyjen työläisten elämään. Seitsemän vuotta myöhemmin häntä syytetään osallisuudesta kuvernööri Steunenbergin salamurhaan, ja vain kuvernöörin tyttären rakkaus pelastaa hänet hirsipuulta. Mutta Carson tyrii tilaisuutensa – taas kerran. 

Jewell Stone valmistautuu kaikkien aikojen roolisuoritukseen. Näytelmästä tulee jymymenestys – mikäli tunteitaan panttaava Peter vain suostuu kuuntelemaan sydämensä itsepintaisesti jumputtavaa sanomaa. 

Theo Hakola luo toisessa romaanissaan huimaavan ajallisen kaaren. Hyväosaisten valssissaluokkapetturin ja ikuisen pakenijan yksinäinen balladi laajenee vavisuttavaksi sukuhaarojen gospeliksi. 

Theo Hakola syntyi Spokanessa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa vuonna 1954. Hän on asunut Pariisissa vuodesta 1995 saakka ja viimeistelee parhaillaan romaanitrilogiansa kolmatta osaa. Hakola on niittänyt mainetta myös teatterintekijänä ja muusikkona. Häntä on luonnehdittu ”herrasmiesrokkariksi” ja ”sähkökitaraa soittavaksi Baudelaireksi”.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510306888
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 8461 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.