Tihutöitä tallilla

Jalo, Merja

Ensimmäisen ratsastusleirin vetäminen ei ole Kikasta helppoa: ponit ja leiriläiset ovat villejä, tallilla sattuu outoja ja kesäyössä alkaa kummitella.

Kikka saa ohjattavakseen Nummelan ponitallin alkeisleirin ja häntä jännittää. Muut nummelalaiset ovat matkanneet hevosnäyttelyyn Ruotsiin, mutta onneksi kokenut Repe jää tallille ja lupaa auttaa häntä parhaansa mukaan.

Leirin vetäminen ei ole helppoa, sillä vuokratut ponit ja paikalle saapuvat leiriläiset ovat villejä. Heidän toivelistalleen kuuluvat kuutamoratsastus, hevosten kauneuskilpailut, leirikaste ja nuotioilta kummitusjuttuineen. Kun tallilla alkaa sattua outoja, Kikka pelkää, että kaikki vieritetään hänen syykseen. Repe ei myöskään usko kummituksiin, vaan arvelee jonkun sabotoivan leiriä Kikan saamasta vastuutehtävästä kateellisena. Selviääkö oikea syyllinen ja onnistuvatko he pelastamaan tallin maineen?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510306284
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: N842

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.