Mittatilausisä

Davide, Cali - Cantone, Anna Laura

Kirjan pieni sankaritar rakastaa ja ihailee äitiään, mutta koska toisilla lapsilla on isä, tarvitaan heidänkin perheeseensä sellainen! Isäehdokkaiden on kuitenkin vaikeaa kilpailla äidin kanssa, joka on iso, vahva, kaunis, älykäs, urheilullinen ja osaa tehdä palapelejä. Isän tulisi olla kaikkea tätä ja vielä enemmän - ennen kaikkea kiltti. Pieni tyttö laittaa ilmoituksen lehteen, jonka jälkeen lukuisat isäkokelaat ottavat yhteyttä. Mutta pääsykoe on yllättävän vaikea. Karsinnan jälkeen on jäljellä ainoastaan yksi mies, joka on kyllä hyväsydäminen, muttei vastaa lainkaan mittatilausta. Tuleeko hänestä silti perheenjäsen?

Kirjan omaperäinen ja humoristinen kuvitus värikkäine kuvakollaaseineen on toteutettu sekatekniikalla. Äidin suunnattoman koon ymmärtämiseksi on kirjaa välillä käännettävä, sillä hän ei mahdu yhdelle sivulle. Hurmaavat, nauravat kuvat korostavat tarinan optimistisia sävyjä ja saavat sekä pienen että vanhemman lukijan kulkemaan hiekkalaatikolle hymyssä suin.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510302460
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: L846
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.