Song of Finland

Marvia, Einari

Suomen tuhannet järvet ovat tässä kokoelmassa symbolisesti muuttuneet tuhansiksi lauluiksi – joista parhaat saavat nyt edustaa koko Suomea, sen kaunista luontoa, sen ystävällistä kansaa ja ahkeria ihmisiä sekä maan korkeata henkistä ja aineellista kulttuuria. Lisäksi kokoelman ainoalaatuinen kaunis kuvitus elävöittää lukijoilleen ja laulajilleen tämän pohjoisen maan kaikessa loistossaan. Kaiken kaikkiaan Tuhansien laulujen maaantaa lauluineen ja kuvineen Suomesta sykähdyttävän ja säihkyvän laajakangaskuvan sekä maassa vieraileville matkailijoille että ulkomailla asuville suomalaisille. 

Song of Finland is a sensitively compiled collection of Finnish songs representing the natural beauty, high intellect and materialistic success of the Finnish nation. Its lavish illustration brings to life the full glory of this northern land. The songs and illustrations contained in Song of Finland provide a striking and sparkling perspective for visitors to Finland and Finns living abroad.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510299494
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 78.31

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.