Abarat - Lumon päivät, sodan yöt
Ei saatavilla

Abarat - Lumon päivät, sodan yöt

Barker, Clive

Komean Abarat-saagan ensimmäinen osa esitteli Abaratin saariston, sen uskomattomat asujat sekä Candy Quackenbushin. Nuori sankaritar jatkaa nyt seikkailujaan gesrotta Malingon kanssa. Keskiyön Herra Kristoffer Kalma haluaa saada Candyn käsiinsä hinnalla millä hyvänsä. Mutta miksi? Mitä Kalma voisi haluta tavallisesta Minnesotan tytöstä? Ja miksi Abaratin maailma on alkanut tuntua Candysta omituisen tutulta? Miksi hän osaa käyttää taikavoimia, joita ei edes muista opetelleensa?

Kalma lähettää Candyn perään Ristirastikkaan, Otto Houlihanin. Candy ja Malingo saavat paeta henkensä edestä, mutta näkevät matkallaan myös uusia ihmeellisiä olentoja - sekä tietysti vanhoja tuttuja. Candyn kumppanien on taisteltava aikaa vastaan pelastaessaan Candya Kalman ikeestä, ja Candyn on selvitettävä menneisyytensä salaisuus ennen kuin Yön ja Päivän voimat kohtaavat ja Kaikennielevä Keskiyö lankeaa saaren ylle. Sota on alkamassa. Ja Candylla on edessään suuria valintoja, joista riippuu koko hänen tulevaisuutensa...

Clive Barker on kirjoittanut yhteensä kaksikymmentä kirjaa lapsille ja aikuisille. Hänen fantasia- ja kauhuromaaninsa ovat olleet suuria maailmanmenestyksiä. Clive Barker on myös kuvataiteilija, elokuvaohjaaja ja -tuottaja.

Abarat-kirjoja kirjoittaessaan Barker on samalla kuuden vuoden ajan kuvittanut niiden tarinoita maalauksin. Noista kuvista yli sata on mukana tässä kirjassa.

Clive Barker asuu Kaliforniassa yhdessä valokuvaaja David Armstrongin, tyttärensä Nicolen sekä lukuisien koirien, kalojen, rottien, gekkojen ja papukaijojen kanssa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510295120
Ilmestymisvuosi: 2004
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.