Hurrikaanin silmässä

Cussler, Clive

Hurrikaanin silmässä on Clive Cussleria rohkeimmillaan. Seikkailuromaanin kuningas jatkaa hämmästyttävien tapahtumasarjojen ja mutkikkaiden salajuonien parissa.
Romaanissa Valhalla nousee Dirk Pitt sai tietää, että hänellä on kaksi aikuista kaksoslasta, Dirk ja Summer. Molemmat työskentelevät Kansallisessa merentutkimuslaitoksessa, mutta nyt heidän tehtävänsä on auttaa isäänsä kaikkien aikojen seikkailussa.

Nicaraguan rannikkovesiä uhkaa ennennäkemättömän laajalle levinnyt myrkyllinen liete. Sen alkuperää selvittäessään Summer tulee löytäneeksi tuhansia vuosia sitten veden alle vajonneen rakennuksen. Löytämisen ilo jää lyhyeksi, sillä tutkimusjoukolle tulee kiire paeta vuosikymmenen pahinta hurrikaania. Myrkkylietteen jälkiä seuratessaan Dirk Pitt taas törmää pirulliseen suunnitelmaan, jonka toteutuessa maailma ei koskaan enää olisi entisensä...

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510294949
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.