Ami ja ensirakkaus

Ikonen, Outi

Ami opiskelee lastenhoitajaksi Jyväskylässä, mutta ei ole varma ammatinvalinnastaan. Kesälomalla hän tapaa suloisen pikkutytön Liinan ja tämän taiteellisen isosiskon Sonjan. Tyttöjen äiti on lähtenyt kotoa ja jättänyt Sonjan huolehtimaan Liinasta.

Ujo ja kokematon Ami ihastuu Sonjaan ja tulee vedetyksi mukaan sisarusten elämään. Kesän tapahtumien myötä Amin suhtautuminen lapsiin, maailmaan ja omaan tulevaisuuteen muuttuu pysyvästi.

Mutta vastaako Sonja Amin tunteisiin? Löytääkö Ami lopulta paitsi itsensä myös elämänsä naisen – ja todellisen ensirakkauden?

Amin tarina on huippusuositun Salatut elämät -sarjan yhdeksäs kirja. Siinä kerrotaan tapahtumia, joita televisiossa ei nähdä. Aikaisemmin sarjassa ovat ilmestyneet Miia ja Saku (2000), Siljan jenkkivuosi (2001), Kallen inttivuosi (2001), Aamun uudet kuviot (2001), Saku ja suuri suru (2002), Teemun tarina (2002), Aamu, Inka ja ihana Ilari (2003) sekä Ken ja isosiskon viimeinen kesä (2003).

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510294628
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.