Musta kobra

Remes, Ilkka

Aaro Korpi tapaa netissä englantilaistyttö Gemman, joka tekee häneen lähtemättömän vaikutuksen vedonlyöntitaidoillaan.

Piraateista tuttu 14-vuotias Aaro Korpi tutkii netissä sivuja, joilla hänen isänsä on työnsä vuoksi vieraillut, ja päätyy ydinvoiman vastaiselle keskustelupalstalle. Siellä hän tapaa englantilaistyttö Gemman, joka tekee häneen lähtemättömän vaikutuksen muun muassa vedonlyöntiosaamisellaan.

Tosiasiassa Gemman henkilöllisyyttä käyttää mies nimeltä Liam Dolan, joka tarvitsee operaatiossaan Aaron kaltaista poikaa. Dolan aikoo ryöstää erän asekelpoista plutoniumia, jota ollaan siirtämässä Sellafieldin jälleenkäsittelylaitoksesta muutaman sadan kilometrin päähän ydinaselaitokseen tiukkojen turvatoimien vallitessa. "Gemman" viestit Aarolle ovat Dolanin käsialaa, mutta oikea Gemmakin on olemassa – hän on koulusta ulos potkittu Dolanin 15-vuotias tytär, jonka harrastuksiin kuuluvat lävistykset, tatuoinnit ja pojat.

Aaro matkustaa syyslomalle tätinsä luo Englantiin ja aikoo samalla tavata Gemman. Siitä alkava tapahtumien vyöry paiskaa Aaron pelejäkin hurjempaan tosielämän seikkailuun, jossa game over uhkaa saada liiankin todellisen merkityksen...

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510293768
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.