Duende - Flamenco lumous

Webster, Jason

Jason Webster opiskelee Oxfordissa, kun tyttöystävä jättää hänet. Jasonilla ei ole mitään menetettävää, kun hän muistaa lapsuutensa lämpimät mielikuvat Espanjasta. Hän lähtee Alicanteen opiskelemaan flamencokitaran soittoa.

Alicantessa Jason opiskelee tyrannimaisen Juanin johdolla. Hän soittaa sormet haavoilla, mutta duende, mystinen tunne jonka vain aito flamenco voi tuoda, jää kokematta. Nuori kitaristi antautuu myös intohimoiseen suhteeseen vanhemman, naimisissa olevan Lolan kanssa. Lolan aviomiehen – El Killerin – saatua tietää Jason joutuu pakenemaan Madridiin.

Pääkaupungissa Jason kohtaa mustalaisjoukkion, joka elää kuohuvassa, alkoholin, kokaiinin ja rikosten kyllästämässä marginaalissa. Värikäs Jesús opastaa häntä flamencon saloihin, huolimatta jäljillä vaanivasta poliisista. Traaginen onnettomuus katkaisee kiihkeän elämän. Duenden etsintä johtaa Jasonin vihdoin Andalusiaan.

Duende – flamencon lumous on jännittävä, intohimoinen, herkkä ja uskomaton tositarina.


Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510290989
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.