Optiot - onni vai onnettomuus

Helaniemi, Erkki - Kallunki, Juha-Pekka - Niemelä, Jaakko

Mikä on optioiden rooli yritysjohdon ja henkilöstön kannustajana? Mitä vaihtoehtoja optionhaltijalla on, kun hän on saanut optioita? Mitä verotukseen liittyviä asioita on otettava huomioon? Kuinka optiot kirjataan yrityksen tilinpäätöksessä? Mistä optioissa pohjimmiltaan on kysymys?

Optiot - Onni vai onnettomuus pureutuu optioiden olemukseen. Kirjassa tarkastellaan optioiden toimivuutta henkilöstön kannustajana ja sitouttajana sekä pohditaan niiden heikkouksia ja vahvuuksia. Optionhaltijan kannalta erityisen kiinnostavia seikkoja ovat optioiden myynti ja verotus. Kirjassa kerrotaan käytännönläheisesti, mitkä ovat optionhaltijan toimintavaihtoehdot optio-ohjelman eri vaiheissa ja millainen on hänen asemansa erityistilanteissa, esimerkiksi osakeannissa ja fuusiossa. Kirjoittajat esittävät ajatuksia, kuinka laajasti optiojärjestelmä tulisi ulottaa henkilöstön keskuuteen sekä mikä voisi olla sen optimaalisesti mitoitettu määrä.

IAS/IFRS:n myötä optioiden kirjanpidollinen käsittely on kokemassa suuren muutoksen. Kirjassa kuvataan useiden esimerkkien avulla, miten optiot tullaan kirjaamaan uuden tilinpäätöskäytännön mukaan.

Tämä on havainnollinen teos aiheesta, josta lähes jokaisella on oma näkemyksensä - puolesta, vastaan tai siltä väliltä. Se sopii optioita omistaville ja niistä kiinnostuneille, ylimmälle johdolle, henkilöstö- ja hallintojohdolle sekä taloushallinnon ihmisille.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510287064
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 691

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.