Varjotyttö

Stine, R. L.

12-vuotias Selena Miles ei ymmärrä, miksi hän joutuu lähtemään kuukaudeksi serkkunsa Jadan ja tämän perheen luo asumaan. Varsinkin, kun Jada on aina ollut hänelle hyvin ilkeä. Selena toivoo serkkunsa muuttuneen, mutta huomaa pian, ettei niin ole käynyt. Jada tekee hänelle yhä ilkeitä temppuja, ja Selena miettii miksi. Minkä vuoksi Jada vihaa häntä niin kovasti?

Muutaman Jadan huoneessa nukutun yön jälkeen Selena huomaa, että talossa tapahtuu pimeän aikaan jotain outoa. Jadan vuode on usein öisin tyhjä. Mitä ihmettä serkkutyttö puuhaa ja minne hän lähtee kummallisiin vaatteisiin pukeutuneena? Ei kai Jada ole sekaantunut alueella tapahtuneisiin asuntomurtoihin?

Eräänä yönä Selena lähtee seuraamaan Jadaa ja näkee tämän menevän salaiseen huoneeseen. Huone on selvästi Jadan arvoituksen avain, mutta Selena ei tiedä, että myös hänet on sotkettu vyyhtiin tiukemmin kuin hän osaa arvatakaan. On kyse supervoimista, perivihollisesta ja kuolemasta...

R. L. Stinen suosittu The Nightmare Room -sarja tarjoaa teini-ikäisille mahdollisuuden kokea nautinnollisen karmaisevia seikkailuita turvallisesti omassa nojatuolissa istuen tai sängyssä pötköttäen. Mikään ei voita hyvää kummitusjuttua!

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510286838
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: N845
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.