Selling Value

Kaario, Kari;

Myynti on murroksen kourissa useilla toimialoilla; alhaiset kasvuluvut ja kasvavat paineet hintojen jatkuvaan laskemiseen lisäävät myyntiin kohdistuvia odotuksia. Selling Value - Maximize Growth by Helping Customers Succeed on innovatiivinen kirja myynnistä ja myynnin johtamisesta, ja se esittelee uuden sukupolven myyntistrategian - ns. arvomyynnin.

Miten myyminen ja myynnin rooli organisaatioissa sitten muuttuu? Hinnalla kilpaileminen, tuotteiden erityisominaisuuksien korostaminen ja lisäpalveluiden tarjoaminen ovat riittämättömiä kilpailijoista erottautumiseksi tai kasvun ylläpitämiseksi.

Kirjassa tarkastellaan erilaisia myyntistrategioita ja esitellään arvomyynnin periaatteita, toimintamalleja ja osaamisalueita. Arvomyynnissä korostuu myynnin kyky ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja innovoida uusia toimintatapoja, jotka auttavat asiakkaita menestymään. Tämä muuttaa myynnin roolia merkittävästi - myynti ei enää toimi vain yrityksen tuottaman arvon viestijänä vaan toimii itsekin arvon luojana. Arvomyynnissä myynnillä on iso rooli yrityksen tarjooman kehittämisessä, mikä kasvattaa myynnin strategista merkitystä organisaatiossa.

Asiakkuudet ovat yksi yrityksen tärkeimmistä pääomista, ja myynnin tehtävänä on kasvattaa tuon pääoman arvoa ja vähentää siihen liittyviä riskejä. Arvomyynti vaati suuria panostuksia sekä yritykseltä että asiakkaalta, ja myynti-investoinnit tuleekin suunnata asiakkaisiin, joiden tulevaisuuden tuotto-odotukset ovat suurimmat.

Kirja on englanninkielinen!

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510284452
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 691

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.