Leikkikenttä
Ei saatavilla

Leikkikenttä

Sanders, Thomas

Thomas Sanders oli Berliinin muurin noustessa vain viisivuotias. Hän vietti nuoruutensa idän ja lännen epäluulon symboliksi leimatussa kaupungissa, jossa kylmän sodan konflikti kosketti jokaista perhettä. Myös Sandersin sukua oli jäänyt loukkuun muurin itäpuolelle.

Länsiberliiniläisenä Thomas Sanders oli vapautettu asepalveluksesta, mutta 1975 hän värväytyi omasta tahdostaan Länsi-Saksan armeijaan Bundeswehriin. Palvelusaika huipentui kahden vuoden rajuun erikoiskoulutukseen Yhdysvalloissa. Sen päämäärä paljastettiin vasta, kun Sanders ja hänen kahdeksan saksalaista asetoveriaan olivat saaneet koulutuksen päätökseen.

Sanders sai johdettavakseen salaisen erikoisyksikön, joka suoritti lukuisia vaarallisia tehtäviä Itä-Saksassa. Yksikkö murtautui useasti tarkoin vartioidun rajavyöhykkeen läpi, soluttautui maahan väärän henkilöllisyyden turvin, sabotoi teollisuuslaitoksia ja salakuljetti länteen ihmisiä, joille jääminen Itä-Saksaan olisi merkinnyt varmaa kuolemaa.

Leikkikenttä on Thomas Sandersin palvelus historialle, josta tämä luku puuttuu. Laittoman yksikön toiminta olisi paljastuessaan voinut rikkoa idän ja lännen suhteet peruuttamattomasti. Yhtä hätkähdyttäviä ja jännittäviä kirjoja ilmestyy vain kerran vuosikymmenessä.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510283318
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.