Kulkurin valssi Toscanassa

Lassila, Sirkka

Humoristista tarinointia tunnetun diplomaattiparin retkistä Toscanassa: yllättäviä sattumuksia ja kohtaamisia sekä hyvää ruokaa ja viiniä. 

Diplomaattiparin elämänmakuisia retkiä Toscanan keittiöihin ja kukkuloille 

Toscanan maalauksellisissa maisemissa ovat asuneet loistavimmat taiteilijat, kulinaarisimmat kokit, tyylikkäimmät muodinluojat, mestarillisimmat kirjailijat. Sinne kohtalo heittää myös Sirkka ja Antti Lassilan, diplomaattiparin, joka luuli lopettaneensa lähes 40 vuotta kestäneen muuttamisensa maasta toiseen. Ei, eivät he osta taloa Toscanasta. Heille riittää kulkurin valssi. 

Lassilat kulkevat Toscanan kukkuloilla etruskien jalanjäljissä. He poikkeavat Chiantin viinitieltä paholaisen sillalle Badia a Coltibuonoon keittokirja-Medicin keittiöön sekä Poggio Gherardoon, jonne Boccaccio sijoitti osan Decameronesta. Lassiloita ei ujostuta kertoa italialaisille, että Paavo Lipponen on Ivrean markiisin kaukaista sukua tai todistaa kyläkauppiaalle, että suomalaiset kyllä tuntevat parmankinkun, vaikka pääministeri Berlusconi toisin väittää. Pariskunta käy myös Fonterutolissa kohottamassa lasillisen kylän Nato-viiniä – Venäjän presidentin Putinin kunniaksi.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510283127
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 462

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.