Virtaa naisen arkeen: Keho kuntoon täsmäohjein

Kyrklund, Marianne

Innostava opas aikuiselle naiselle

Marianne Kyrklund on toiminut fysioterapeuttina 25 vuotta ja kansanomaistanut kirjaan fysioterapiatietonsa ja kokemuksensa tuolta ajalta.

Kirjan punainen lanka on keskivartalon syvien lihasten aktivoiminen kaikessa liikunnassa sekä arjen toiminnoissa. Keskivartalon syvien lihasten hyvä hallinta kohentaa ulkonäköä nopeasti, ja sen avulla voi ehkäistä tai helpottaa monia tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Kirjan havainnolliset valokuvat ja liikeselitykset opastavat omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneita naisia parantamaan kehonhallintaa ja ryhtiä.

Kirjassa on myös omat lukunsa liikunnan aloittamisesta, lihastasapainosta, lantionpohjan lihasten harjoittelusta, niska-hartiaseudusta ja päätetyöskentelyn ergonomiasta, selänhoidosta, jalkojen hyvinvoinnista, osteoporoosista, liikkuvuudesta, tasapainosta ja stressin hallinnasta.

Marianne Kyrklund on kehittänyt fysiokimppajumpan ja kouluttanut fysioterapeutteja 15 vuoden ajan. Hän on myös Helsingin Friskis&Svettis-urheiluseuran perustajajäsen, ohjaaja ja kouluttaja.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510282519
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 796

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 23
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.