Surkeiden sattumusten sarja 4 Saiturin saha
Ei saatavilla

Surkeiden sattumusten sarja 4 Saiturin saha

Snicket, Lemony

Hyvä lukija,

Toivon sinun itsesi vuoksi, ettet ole päättänyt lukea tätä kirjaa siksi, että tahtoisit kokea jotain mukavaa. Jos niin on asia, kehotan sinua laskemaan kirjan heti kädestäsi, sillä kaikista Baudelairen orpojen onnetonta elämää kuvailevista kirjoista SAITURIN SAHA saattaa olla toistaiseksi kaikkein murheellisin. Violet, Klaus ja Sunny passitetaan Vähäläntään sahalle töihin, ja he saavat huomata kurjuuden ja epäonnen väijyvän jokaisen tukkipuun takana.

Ikäväkseni joudun ilmoittamaan sinulle, että tämän kirjan sivuilta löytyy sellaisia kammottavuuksia kuin jättiläiskahmari, kehno pataruoka, mies, jolla on savupilvi päänsä paikalla, hypnotisoija, hirvittävä onnettomuus, jossa joku loukkaantuu, sekä tarjouskuponkeja.

Olen luvannut muistiinmerkitä näiden kolmen lapsiraukan täydellisen historian, mutta sinä et ole luvannut samaa, joten jos pidät enemmän sydäntälämmittävistä tarinoista, valitse kaikin mokomin uusi opus.

Kunnioittaen,

Lemony Snicket

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510281475
Ilmestymisvuosi: 2005
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.