Kiinalainen wokki: Kiinalaisen keittiön parhaat.
Hom, Ken
Suosittu tv-kokki, keittiömestari Ken Hom on yksi maailman arvostetuimmista aasialaisen keittotaidon asiantuntijoista. Tässä teoksessa hän esittelee kiinalaisen keittiön perusraaka-aineiden ja työvälineiden lisäksi 40 klassista kiinalaista ruokalajia yksityiskohtaisine, vaihe vaiheelta etenevine ohjeineen ja havainnollisine valokuvineen. Kaikki käy kätevästi esivalmisteluista ruoan viimeistelyyn ja esillepanoon saakka.
Perusteellisesti testatut reseptit ulottuvat alkupaloista ja keitoista pää- ja kasvisruokiin. Mukana ovat mm. kantonilainen wontonkeitto, chow mein ja hapanimelät ravut. Hieman enemmän vaivannäköä vaativat esimerkiksi pekinginankka, taskuravut mustapapukastikkeessa ja sichuanilainen maustettu tofu.
Teoksen lopussa on erilaisia menyykokonaisuuksia aterioiden suunnittelun avuksi.
Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510281017
Ilmestymisvuosi: 2003
Tekijän muu tuotanto:
NOPEA TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.
Saatavuus RB-kaupoista
Rosebud Sivullinen | 0 | |
Rosebud Citycenter | 0 | |
Rosebud Kaivopiha | 0 | |
Rosebud Tiedekulma | 0 | |
Rosebud Maria | 0 | |
Rosebud Kuopio | 0 | |
Keskusvarasto | 0 | |
Tilattavissa verkosta | ||
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä. |