Äidin karkkipäivä

Marttinen, Tittamari - Talvitie, Virpi

"Aikuistumisessa parasta oli äidiksi tuleminen." Astrid Lindgren

Äidit eivät ole kiiltokuvia, paperinukkeja eivätkä yhden ilmeen naisia. Lapsi yhdistää kaikkia äitejä. Lapsia voi olla yksi tai useita. Lapset eivät anna unohtaa itseään, se on äidin elämässä rankinta ja hauskinta.

Äitiys voi olla masennusta, raskausarpia, kakkavaippoja ja univelkaa. Useammin silti saippuaoopperaa ja ruusuilla tanssimista. Se on elämäntapa, josta harva äiti luopuisi. Äidin elämä on ainakin yhtä riemukasta kuin lasten.

Tittamari Marttisen teoksessa on runoja, tuokiokuvia ja hersyviä piirroksia äitien elämästä. Kaleidoskoopista jokainen voi rakennella omia kuvioitaan. Kirjan parissa äiti voi peilata tuntojaan, muistella huonoja ja etenkin hyviä hetkiään. Äidin karkkipäivä yllyttää iloitsemaan lapsista ja perheestä. Se yllyttää riehumaan, huvittelemaan ja nauttimaan elämästä äitinä. Se on kunnianosoitus myös lapsille ja isille, sillä ilman heitä ei olisi äitejä. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510279502
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.