Jalkapallon pikkujättiläinen
Ei saatavilla

Jalkapallon pikkujättiläinen

Kanerva, Juha

Täydellinen tietokirja maailman suosituimmasta urheilulajista. Tärkeimmät turnaukset, kuuluisimmat joukkueet, parhaat pelaajat, kotimainen jalkapallo, tarkat tilastot ja runsas kuvitus.

Jalkapallon pikkujättiläinen on kattava tietolähde maailman suosituimmasta urheilulajista. Näin laajaa ja näyttävää teosta jalkapallosta ei ole aikaisemmin suomeksi julkaistu. Vain pelien kuningas ansaitsee tällaisen kirjan.

Teoksessa kerrotaan laajasti lajin historiasta, MM-kisoista, EM- ja olympiaturnauksista sekä erilaisista kansainvälisistä cupeista. Kirjassa esitellään näyttävästi maailman huippuseurat, parhaat maajoukkueet, tunnetuimmat jalkapallostadionit, kuuluisimmat valmentajat ja mieleenpainuvimmat pelaajat kautta aikojen.

Jalkapallon pikkujättiläinen tekee palveluksen myös noususuhdannetta elävälle suomalaiselle jalkapallolle: tätä ennen kotimaisesta jalkapallosta ei ole ollut olemassa yhtä kattavaa yleisesitystä. Teoksessa esitellään merkittävimmät suomalaiset jalkapalloseurat ja sarjapelit, A-maajoukkueen legendaariset ottelut sekä kaikki Suomen parhaat jalkapalloilijat 1910-luvun Eino Soiniosta nykypäivän Mikael Forsselliin, Jari Litmaseen ja Sami Hyypiään. 

Huolella laadittuihin tilastoihin on koottu kaikki olennaiset tulostiedot kansainvälisestä ja kotimaisesta jalkapallosta. Näyttävän kuvituksen runkona on Juha Tammisen vuosien varrella eri puolilla maailmaan tallentama kuva-aineisto.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510270370
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 7931

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.