Salatut elämät

Laaksonen, Susanna

Oppimäärä: Salatut elämät tarinoineen jouluun 2001 saakka. Suosittu tv-sarja Salatut elämät on satojen jaksojen pituinen tarinakokonaisuus. Kun sarjan viidessadas jakso on syksyllä nähty, pieni kertaus lienee paikallaan.

Mitä Saku ja Silja aluksi ajattelivat Jukan uudesta vaimosta Hannasta? Kuinka Hannan ja Aleksin suhde sai alkunsa? Kuinka monta mutkaa Sakun ja Miian rakkaudessa on ollutkaan? Muistatko Mika Pajun? Entä Jennin, Katjan ja Tonin? Kuka aloittikaan kolmiodraaman? Olisiko Aamun pitänyt luottaa äitiinsä, kuunnella Teemu-veljeä, vai ottaa todesta Ismon neuvot rakkaudesta?

Kirjassa pohditaan tapahtumia sarjan alusta alkaen aina jouluun 2001 saakka, joten mukana on paljastuksia myös tulevasta. Kirjasta löytyvät lisäksi useat televisiossa nähdyt tärkeät repliikit ja lausahdukset. Upeat kuvat ovat osa tarinapakettia, johon ihastuvat niin uudet kuin juonikuvioita jo

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510265741
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: N84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.