Lohikäärmeen kummilapsi (lumotun metsän kronikat)

Wrede, Patricia C.

Äiti opetti minut olemaan kohtelias lohikäärmeille. Erityisen kohtelias, tarkoitan- hän opetti minut olemaan tavallisen kohtelias kaikille. Se oli varsin järkevää. Kun ympärillä yhtä mittaa vaeltaa lumottuja prinsessoja ja naamioituja velhoja jaMoreÄiti opetti minut olemaan kohtelias lohikäärmeille.

Erityisen kohtelias, tarkoitan- hän opetti minut olemaan tavallisen kohtelias kaikille. Se oli varsin järkevää. Kun ympärillä yhtä mittaa vaeltaa lumottuja prinsessoja ja naamioituja velhoja ja muodoltaan muutettuja kuninkaita ja muita vastaavia, sitä ei koskaan tiedä kenen kanssa saattaa olla tekemisissä. Lohikäärmeet ovat kuitenkin erityistapaus.Päivänkajo on Cimorenen, Lumotun metsän kuningattaren, poika. Hän on matkalla Lumotun metsän halki, huotrassaan taikamiekka ja seuranaan tulinoita ja lohikäärmepienokainen.Vain Päivänkajo voi vapauttaa kuningas Mendanbarin ja Lumotun metsän ilkeiden velhojen loitsun vallasta.

Siksi hänen äitinsä on lähettänyt hänet suorittamaan tehtävää, joka voi opettaa paljon, mutta joka on täynnä vaaroja ja epätietoisuutta. Siksi Päivänkajon on oltava nopea oppimaan.Lumotun metsän kronikat jatkuvat neljännessä osassaan, joka on yhtä hillitöntä fantasiaa alusta loppuun asti.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510263099
Ilmestymisvuosi: 2002

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.