Siskoni, enkelinluinen tyttö

Honkasalo, Laura

Iisa on viisitoistavuotias itsenäinen ja voimakastahtoinen nuori joka kadehtii ystäväänsä Katjaa, jonka äidin takia isä jätti Iisan ja hänen äitinsä kun päätti vihdoin lopettaa perheestä toiseen hyppelyn.

Siksipä Iisa ei ymmärrä mitä kadehtimista Katjalla on hänen bändistään `Passiivinen vitutus´, ystävistään ja riippumattomasta elämästään sekä poikaystävästään, kun Katjalla on Iisan isä. Mutta tästä seikasta huolimatta he kaksi ovat olleet ystäviä, mikä joutuu kuitenkin koetukselle kun Iisa huomaa Katjassa muutoksia, mitä vanhemmat eivät näe tai eivät suostu tajuamaan. Katja riehuu kaupungilla juoden ja hörheltäen kuin mikäkin blondikanaidiootti eikä hän näytä syövän ruokaa, ollenkaan, vaikka tekeekin aina niin herkullista syötävää. Pian Iisa oivaltaa mistä on kyse mutta Katjan vanhemmat eivät usko häntä vaan pitävät Katjan käytöstä teinille kuuluvana lapsellisena oikutteluna, mikä menee pois kurilla. Katjan aiheuttamien huolien lisäksi Iisa joutuu myös ahtaalle kun poikaystävä Ilja ei ole mielissään Iisan uudesta, räikeästä hiustyylistä tai että Iisa on itsenäistyvä tyttö. Joutuessaan asioista tietämättömien vanhempien antamien vastuun, Katjan kehittyvän mielisairauden, poikaystävänsä kanssa riitojen ja monien muiden ongelmien väliin Iisan täytyy keskittää kaiken kykynsä ja voimansa oman minänsä suojeluun.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510262559
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.