Turkkilainen gambiitti
Ei saatavilla

Turkkilainen gambiitti

Akunin, Boris

On vuosi 1877. Tonavan seuduilla käydään sotaa Venäjän ja Turkin välillä. Varja Suvorova, nuori, itsenäinen nainen matkustaa junalla Pietarista Bulgariaan tapaamaan Venäjän esikunnassa työskentelevää sulhastaan.

Matkalla Varja joutuu vaikeuksiin. Pelastajaksi ilmaantuu nuori diplomaatti Erast Petrovitsh Fandorin, jolla on salainen tehtävä. Fandorin järjestää Varjan työtoverikseen ja heidän välilleen syntyy ystävyys.

Esikunnassa Varja tutustuu myös nuorten ja komeiden upseereiden ja toimittajien kansainväliseen kaartiin. Hänellä olisi suorastaan hauskaa, ellei sotatilanne kääntyisi uhkaavaksi ja avutonta sulhasta epäiltäisi maanpetoksesta. Pelin taustapiruina häälyvät jo Asaselin salaliitosta tutut avainhahmot... Kuten Fandorin itse analysoi salaperäisen Enver-efendin roolia: "Avaus on selvä, samoin keskipeli. Mutta entä lopetus?"

Erast Fandorinin kaari jatkuu. Päähenkilö on nuoresta iästään huolimatta kokenut kovia mutta jatkaa omaperäisin ottein kansainvälisessä ilmapiirissä. Akuninin dekkarisarjan toinen teos Turkkilainen gambiitti on tyylipuhdas vakoojaromaani joka pursuaa myös romantiikkaa ja parodiaa.

 

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510260050
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.