Muodonmuutos

Saarinen, Esa & Lonka, Kirsti

Syöksymme kohti tulevaisuutta, joka edellyttää täysin uusia taitoja: kokonaisvaltaisuutta, tunnetajua ja sovellutussilmää. Muutokseen mukautumisen, jatkuvan oppimisen ja joustamisen vaatimukset pelottavat, mutta niistä on mahdollista kasvattaa myös sisäinen ihme.

Muodonmuutos kannustaa luottamaan epävarmuuteen ja kukoistamaan omilla ehdoilla. Se antaa rohkeutta aloittaa julkea toisinajattelu ja voimaa pysäyttää latistuksen mankeli.

Tavoitteena on muutos, joka murtaa totutut uomat. Muodonmuutos on haaste syttyä rohkeaan dialogiin – askel ulos ahtaista lokeroista, valmiutta kuunnella ja kohdata.

Olet aina enemmän kuin mikään käsitys itsestäsi.

Filosofian tohtori Esa Saarisen ja psykologian tohtori Kirsti Longan ja yhteisluennot Helsingin yliopistossa ovat rohkaisseet monia luottamaan elämässä aukeneviin mahdollisuuksiin. Muodonmuutos on heidän yhteinen matkaoppaansa ihmiselle, joka haluaa päästää innostuksen ja luovuuden valloilleen omassa persoonassa, luokkahuoneessa ja työyhteisössä. Teos hahmottelee oppimista, jonka avainsanoja ovat rajat ja rakkaus, kurinalainen ajattelu ja henkinen kasvu, elävä tieto, toisen kunnioitus ja omaehtoinen kukoistus.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510249772
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 14
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma2
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.