Pikku naisia

Varis, Tuula-Liina

"Se oli yksinäisten naisten kesä, pikku naisten kesä, naiskesä, naisia aina minun pihallani, siihen kuuluvina, kuin kotonaan. Yläkerrassa pitivät pesää topakat tytöt, itseensä raikkaasti ja epäilyksittä uskovat nuoret naimattomat naiset. Minä haamuilin alakerrassa... olin osa sitä hunninkoa, joka huushollissani vallitsi. Sirkku ja Tuulikki seilasivat siihen kauempaa, veneet, reikä pohjassa.... Ja sitten oli huonosti kasvavan orapihlaja-aidan takana vielä yksi, jota emme huolineet joukkoomme."

Äiti muistelemassa nuoruuttaan, kun oma tytär on juuri tehnyt raskaustestin. Leskirouva käymässä pikkusotaa kotiavustajaansa vastaan. Murjottu vaimo suunnittelemassa radikaalia elämänmuutosta. Nainen ystävättärensä hautajaisissa muistelemassa aikaa, jolloin he molemmat olivat nuoria äitejä kesän vihreillä niityillä. Naisia naisten kanssa, naisia lasten kanssa, naisia miesten kanssa ja naisia niiden kanssa, jotka ovat jo kuolleet. Kaikkea tätä Tuula-Liina Varis kuvaa ronskin lämpimällä otteella, tyylitajulla ja elämänkokemuksella.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510249277
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.