Tonava
Ei saatavilla

Tonava

Magris, Claudio

Monikerroksinen, vivahteikas matka halki Keski-Euroopan.

Keski-Euroopan valtaväylä Tonava on myös eurooppalaisen kulttuurin ydinhermo. Tämä jo lähes 30 kielelle käännetty teos tarjoaa huikean matkan pitkin Tonavaa halki vuosisatojen – ei vain maantieteellistä, vaan matkan myös kirjallisuuteen, filosofiaan ja historiaan. Claudio Magris maalaa lukijan silmien eteen upean, jo kadonneen kulttuurin sekä tutustuttaa lukijat sen eläviin perillisiin.


Asiantuntevasti Magris kuljettaa lukijaa huikean monipuolisen matkan Schwarzwaldin alkulähteiltä suuren joen juoksun loppupäähän, Mustallemerelle. Hän piipahtaa tämän päivän rantamaisemissa sekä vaeltaa myös kauas historiaan.

Matkasta tulee jännittävä seikkailu kuvataiteiden, ajattelijoiden ja runoilijoiden Eurooppaan. Magris tutustuttaa lukijan moniin keskieurooppalaisen kulttuurin ja historian suuriin nimiin kuten Wittgensteiniin, Descartesiin, Canettiin, Kafkaan ja Freudiin sekä kuvailee myös nykypäivän kaupunkien todellisuutta olutetiketteineen ja katedraalien torneineen.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510248096
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 44

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.