Surun tie
Ei saatavilla

Surun tie

Lindqvist, Martti

Suru kuuluu ikiaikaisesti ihmisen tarinaan, mutta kaikki surut ovat erilaisia ja jokaisella on oma tapansa surra. Jokainen luopuminen edellyttää suremista ja kuolemansuru on kaiken luopumisen ydinkuva. Suuren surun rannattomalta tuntuvassa maisemassa ihminen joutuu yksin etsimään oman tiensä.

Sureville tarkoitetussa kirjassaan Martti Lindqvist käsittelee surua ja luopumista lämpimästi ja ymmärtävästi sekä oman surukokemuksensa että kokeneen ammattiauttajan näkökulmasta. Hän ei selitä surua eikä anna yksityiskohtaisia ohjeita, vaan kuuntelee surun sanomaa ja pohtii sen merkitystä ihmisten tarinoissa.

Kirjassa käsitellään sitä muutosta, mikä tapahtuu surun aikana ihmisen kokemuksessa, mielikuvissa, ympäristössä ja ihmissuhteissa. Näkökulma elämään muuttuu ja oma reagointi tuntuu välillä yllättävältä, ehkä pelottavaltakin. Surussa on monenlaisia tunteita, joiden läpikäyminen tekee mahdolliseksi elämän jatkumisen. Kun jonakin päivänä sureva on kyennyt hyväksymään menetyksensä, hän voi huomata saaneensa lahjan. Muistot ovat tulleet sisäisesti eläviksi, ja uusi alku on mahdollinen ilman katkeruutta ja pelkoa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510246504
Ilmestymisvuosi: 2004

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.