Testamentti

Grisham, John

"Grisham om huippuvireessä tässä todellisessa lakipommissa"
(Daily Mail)

Suunnattoman rikas Troy Phelan istuu pyörätuolissa omistamansa talon ylimmässä kerroksessa. Phelan on kutsunut kolme ex-vaimoaan ja kuusi lastaan tilaisuuteen, jossa hän aikoo allekirjoittaa viimeisen testamenttinsa. Valtavan talon eri kerroksissa perilliset asianajajineen seuraavat kuvaruuduista tapahtumaa kuin haaskalinnut saalistaan. Phelan vihaa koko joukkiota, vaikka kuolemaa odottavan ei pitäisi vihata enää ketään.

Phelanin kuoltua hänen testamenttinsa käynnistää kiihkeän tapahtumaketjun. Perillisten mielialat vaihtuvat pröystäilystä epätoivoon, ja lauma asianajajia vainuaa mahdollisuuden rikastua.
Washingtonilainen oikeusasianajaja Nate O´Riley on tehnyt henkilökohtaisen konkurssin ja on alkoholisti. Hän joutuu testamentin vuoksi elämänsä suurimpaan koetukseen. Mahdottomalta tuntuva tehtävä vie Naten suoraan katkaisuhoidosta syvälle Brasilian viidakkoon alkukantaisen intiaaniheimon luokse.

John Grishamin vaiheikas Testamentti kiehtoo. Romaanissa oikeudellinen jännitys ja epävarmuus yhdistyvät ainutlaatuiseen seikkailuun.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510243688
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.