Sydänyön muistot

Sheldon, Sidney

Catherine Alexander, nuori chicagolaistyttö, istuu kreikkalaisen karmeliittaluostarin suojissa ja odottaa. Hän on menettänyt muistinsa, mutta jokin ahdistaa häntä. Katkonaisten muistojen sirpaleet heijastelevat jotakin menneisyydestä. joskus ne viiltävät terävästi – mitä hänelle oikein tapahtui sydänyön tuolla puolen?

Tästä alkaa romaani, jonka tapahtumat vievät lukijan tutuille paikoille ja osittain jo teoksesta Sydänyön tuolla puolen tuttujen henkilöiden pariin. Catherinen vastanäyttelijänä toimii Constantin Demiris, sama kaikkivoipa kreikkalainen laivanvarustaja, häikäilemätön miljonääri, jolla oli sormensa pelissä jo menneen sydänyön petosten ja koston kierteessä.
Demiriksellä on verivihollinen: Spyros Lambrou. Yhtä rikas, yhtä häikäilemätön, yhtä väkivaltainen kuin hän itsekin. Mutta ainoa todellinen vaara on Catherine, sillä Demiris tietää, että tämä eräänä päivänä muistaa kaiken – ja silloin hänen uransa on lopussa. Demiris on valmis panemaan hämäävän tappokoneiston käyntiin. Catherine ei vielä tiedä, mutta ennen pitkää hän joutuu pakenemaan tuntematonta vihollista henkensä edestä. Silloin palautuvat hänen mieleensä mennen sydänyön todelliset kauhistuttavat muistot.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510242810
Ilmestymisvuosi: 1990
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.