Esimiestyö ongelmatilanteissa

Järvinen, Pekka

Kiire, jatkuvat muutokset, kasvaneet tehokkuusvaatimukset ja paineet lisääntyvään tiimityöskentelyyn näkyvät nykyisin työpaikoilla yhteistyöongelmina ja ns. kulmikkaiden ja jopa yhteistyökyvyttömien ihmisten "pulpahtamisena" pintaan. Kirja opastaa esimiestä ennakoimaan, käsittelemään ja ratkaisemaan työpaikan ristiriita- ja ongelmatilanteita käytännönläheisesti.

Teos sisältää lähes kuusikymmentä aitoa esimerkkiä työyhteisön konfliktitilanteista ja organisaatiopsykologin ohjeet niiden työstämiseen ja laukaisuun. Kirjan lukuisat esimerkit kertovat mm. kehityskeskustelujen kehittämisestä, irtisanomisista, alkoholiongelmasta, esimiehen antamasta palautteesta ja hänen epäonnistuneista roolimuutoksistaan, tunnejohtamisesta sekä avioparin tuomista jännitteistä työpaikalla. Peilaamalla kirjan antamia ratkaisuja ja esimerkkejä omaan johtamiseensa ja työyhteisöönsä esimies löytää hedelmällisen tavan edetä myös oman työpaikkansa ristiriitatilanteissa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510231142
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 69.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.