Maailman runosydän
Ei saatavilla

Maailman runosydän

Tarmio, Hannu (koonnut)

Maailman runosydän -antologia on Suomen ja koko maailmankin mitoissa ainutlaatuinen kokoomateos, jonka monisatalukuinen runoilijajoukko puhuu kaikkien maanosien kielillä. Ja sittenkin vain yhdellä kielellä: ihmisen sydämellä.
Kirjan runoilijoissa on Nobel-palkittuja ja rakastettuja klassikoita menneiltä vuosisadoilta, mutta pääpaino on omassa ajassamme. Kymmenet eri-ikäiset runoilijat eri maanosista pääsevät nyt suomennosten kautta puhuttelemaan meikäläisiä lukijoita. Tämä ei ole akateeminen, ei kronologinen, ei kirjallisuustieteellinen mallipuutarha, vaan oman vuosisatamme villi luonto, jossa on tilaa kaikkien kukkien kukkia, rikkaruohonkin. Kolmannes antologian runoista on uusia suomennoksia.
Maailman runosydän rakentuu väljästi kymmenestä aihepiiristä, jotka seuraavat sekä ihmisen elämänkaarta että hänen ilojaan ja ahdistuksiaan, etsintäänsä ja eksymistään, hänen hyvyyttään ja pahuuttaan, uskoaan ja uskottomuuttaan, hänen rakkauttaan ja menettämisen kipua, kuolemaa ja uuden syntymää. Näin runon tanssi jatkuu, sukupolvesta toiseen. 
Kuvituksena on Ulla Liuhalan piirroksia.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510221341
Ilmestymisvuosi: 1998
Kirjastoluokka: 82.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.