Nalle Puh: Kootut kertomukset ja runot
Ei saatavilla

Nalle Puh: Kootut kertomukset ja runot

Milne, A. A.

Nalle Puh esiintyi ensimmäisen kerran runossa ’ Teddy Bear’, joka julkaistiin englantilaisen aikakauslehden Punchin sivuilla vuonna 1923. Kun A. A. Milnen runokokoelma ’When We Were Very Young’ seuraavana vuonna ilmestyi, oli Milnen hahmoille saatu innostunut kuvittaja E. H. Shepard. Kirjasta tuli tuota pikaa suosittua luettavaa sekä lapsille että aikuisille. Ensimmäisestä Nalle Puh -kirjasta tuli ilmestyessään vuonna 1926 hetkessä menestys. Näin alkoi Nalle Puhin matka maailman maineeseen, hänen ja hänen ystäviensä tarinat on käännetty 31 kielelle.

Suomeksi Nalle Puh ilmestyi ensimmäisen kerran 1934 Anna Talaskiven käännöksenä. Nalle Puh rakentaa talon sai suomenkielisen asunsa 1949 Annikki Saarikiven kääntämänä. Värikuvalaitokset teoksista ilmestyivät Kersti Juvan suomentamina vuosina 1976 ja 1977. Runot näihin laitoksiin on suomentanut Panu Pekkanen ja esipuheen Nalle Puhiin Alice Martin.

Nyt käsissäsi oleva kokoelmateos sisältää Kersti Juvan suomennoksina kertomukset Nalle Puh ja Nalle Puh rakentaa talon sekä runot kokoelmista Kun oltiin oikein nuoria (When We Were Very Young, 1924) ja Nyt ollaan kuusivuotiaita (Now We Are Six, 1927). Runokokoelmat on suomentanut Ville Repo 1996.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510214558
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.