Edellisen päivän saari
Ei saatavilla

Edellisen päivän saari

Umberto, Eco

Umberto Eco ei petä lukuisia ihailijoitaan: Edellisen päivän saari on todellinen runsaudensarvi kirjaksi, yhtä aikaa mukaansatempaava historiallinen seikkailuromaani ja nykyaikaisen leikkisä kaunokirjallinen viitelabyrintti. 
Edellisen päivän saari on 1600-luvulle sijoittuva robinsonadi, tarina haaksirikosta. Päähenkilönä on nahjusmainen haaveilija Roberto de la Grive, joka ei osaa edes haaksirikkoutua kunnolla: vehreän saaren sijasta myrsky heittää hänet ankkuroidulle autiolaivalle, jonka uumenissa on yllätyksiä useamman romaanin verran.

Roberton muistiinpanojen avulla Eco luo villiä ajankuvaa Casalen piirityksestä 30-vuotisessa sodassa, Pariisin hovielämän kiemuroista, sympatiapulverin salaisuudesta ja meridiaanin metsästyksestä. Viimein selviää myös se, minne Jumala pani ylimääräiset vedet vedenpaisumuksen jälkeen.
Eco leikkii viitteillä eri aikojen kirjallisuuteen aina uskonfilosofisista pohdiskeluista nykyajan agenttiromaanin, mutta on kuitenkin pohjimmiltaan tosissaan: romaani maalaa muiden ansioidensa ohella kiintoisan kuvan 1600-luvusta, jolloin moderni tiede teki tuloaan, mutta ihmiset olivat vielä perinteisten uskomusten kahleissa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510205280
Ilmestymisvuosi: 1996
Kirjastoluokka: 8462 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.