Talotohtori. Rakentajan pikkujättiläinen

Kaila, Panu

Kestomenestys! Tiivis, selkeäsanainen rakennusten "lääkärikirja" käsittelee monipuolisesti eri rakennusmateriaaleja ja niiden käyttöä. Valokuva- ja piirroskuvitus.
Tiivis ja perusteellinen tietokirja jokaiselle rakentamisesta, asumisesta ja elinympäristöstä kiinnostuneelle tee se itse -rakentajalle. Kirja vastaa mm. kysymyksiin materiaaleista, rakenteista, työmenetelmistä, vaurioista ja korjaustavoista.

Talotohtori käsittelee kaikkia tärkeimpiä rakennusmateriaaleja: luonnonkiveä, savea, tiiltä, laastia, betonia, muita kivimateriaaleja, puuta sekä perinteisiä maaliaineita - myös näiden kaikkien vaurioita ja vaurioiden korjausta. Kokonaisia rakenteita ja työtapoja käsitellään silloin kun ne ovat olennaisesti sidoksissa tiettyyn materiaaliin. Virheellinen suunnittelu, huolimaton rakentaminen ja hoitamattomuus tuottavat tarpeettomia kustannuksia, sairaita asuntoja ja rumaa ympäristöä. Talotohtorin neuvot auttavat välttämään näitä vakavia virheitä ja ohjaavat terveeseen asumiseen ekologisia arvoja kunnioittaen. Kirjan oivat niksit huomioon ottaen rakentaja säästää runsaasti kuluissa ja pääsee huomattavasti parempaan lopputulokseen. Mukana on myös historiallisia katsauksia unohdetuista rakennustavoista, materiaaleista ja korjaustavoista.

Tieto-Finlandia -ehdokas Lauri Jäntin säätiön tietokirjapalkinto 1998

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510194201
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 664

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.